Gå til hovedindhold
Fritid og oplevelser

Frederiksberg Svømmehal inviterer til genåbning og fest

Nu er Frederiksberg Svømmehal klar til at byde badegæster velkommen igen. Genåbningen bliver fejret med fribilletter til borgerne de tre først åbningsdage og flere festlige arrangementer i uge 25.

11. jun. 2024

Indhold

    Den officielle genåbning af Frederiksberg Svømmehal finder sted mandag den 17. juni klokken 12.00 foran svømmehallen. Her vil borgmester Michael Vindfeldt markere genåbningen, og der vil være taler og musikalske indslag. 

    Lørdag den 22. juni klokken 11.00-15.00 bliver genåbningen af den historiske svømmehal fejret ved et arrangement foran svømmehallen, hvor der vil være en række familieaktiviteter, som tager udgangspunkt i den elskede svømmehal. Her vil man for eksempel kunne opleve quiz med præmier fra svømmehallen, mosaik-workshop, hvor du kan lave din egen Lundstrøm-inspirerede mosaik, science-workshop, introduktion til babysvømning, food-truck og meget mere.

    Borgmester Michael Vindfeldt (S) glæder sig til at fejre genåbningen af den historiske svømmehal med byens borgere:

    ”Endelig genåbner vores smukke og historiske svømmehal, og jeg glæder mig meget til at fejre det med hele byen. Mange har ventet længe på igen at kunne benytte Frederiksberg Svømmehal, som betyder så meget for så mange af os. Derfor er det en stor glæde at kunne genåbne svømmehallen, som nu står endnu smukkere end før. Jeg glæder mig til at se de flotte bassiner fyldt med badende gæster og personligt ser jeg frem til en tur i rutsjebanen,” siger han.

    Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Lotte Kofoed (SF), håber at se mange glade borgere til åbningen:

    ”Jeg ved, at både håndværkere og medarbejdere har knoklet hårdt for at blive klar til, at vi nu endelig kan slå dørene op til vores fine gamle svømmehal. Frederiksberg Svømmehal er en helt central kulturinstitution på Frederiksberg, som historisk har dannet ramme for leg, bevægelse og fællesskaber for rigtig mange borgere. Jeg glæder mig derfor også enormt meget til igen at opleve svømmehallen fuld af liv og glade dage”.

    Der vil være mulighed for at bestille fribilletter for badende gæster til Frederiksberg Svømmehal til mandag den 17., tirsdag den 18., og onsdag den 19. juni efter først til mølle-princippet. Der kan bestilles billetter på frederiksbergbadene.frederiksberg.dk.  

    Det kræver ikke billet at deltage ved den officielle åbning den 17. juni kl. 12.00 eller ved de festlige begivenheder på Helgesvej foran svømmehallen lørdag den 22. juni.

    Fakta om genåbningen af Frederiksberg Svømmehal

    Åbningen af Frederiksberg Svømmehal bliver fejret over flere dage, og Frederiksberg Kommune inviterer hele byen til at tage del i at fejre genåbningen af svømmehallen.

    • Mandag den 17. juni kl. 12.00-12.30:
      Frederiksberg Svømmehal genåbner ved officielt snoreklip og tale ved borgmester Michael Vindfeldt (S) foran svømmehallen. Der vil samtidig være musikalske indslag fra Musikhøjskolen. Bassinerne åbner klokken 12.30.
    • Lørdag den 22. juni kl. 11.00-15.00:
      Hele byen inviteres til at fejre genåbningen af den historiske svømmehal. På Helgesvej foran svømmehallen vil der være en lang række familieaktiviteter. Her vil man for eksempel kunne opleve quiz med præmier fra svømmehallen, mosaik-workshop hvor du kan lave din egen Lundstrøm-inspirerede mosaik, science-workshop, food-truck, introduktion til babysvømning og meget mere.
    • Fribilletter til de første tre åbningsdage
      Der vil være mulighed for at bestille fribilletter til Frederiksberg Svømmehal til mandag den 17., tirsdag den 18., og onsdag den 19. juni efter først til mølle-princippet. Der kan bestilles billetter på frederiksbergbadene.frederiksberg.dk.