Gå til hovedindhold
Fritid og oplevelser
Pressemeddelelse

Nu er Frederiksbergs første padelbaner klar til brug

Nu har borgere og foreninger mulighed for at spille padel i hovedstadens grønne hjerte. Frederiksberg Kommune har netop indviet to nye baner på Hospitalsgrunden.

16. aug. 2024

Indhold

    Frederiksberg Kommune har i samarbejde med Region Hovedstaden opført to udendørs padelbaner på hjørnet af Hospitalsgrunden, som kan benyttes af borgere og foreninger.

    Borgmester Michael Vindfeldt (S) var med til at indvie padelbanerne torsdag, og han glæder sig over muligheden for at dyrke mere idræt i byen:

    ”Jeg er meget glad for, at vi nu kan tilbyde padel her på Frederiksberg, for det er en meget populær sport for idrætsudøvere i alle aldre. Vi har begrænset plads til at skabe flere rum for at dyrke motion på Frederiksberg, og derfor er padelbanerne et rigtig godt eksempel på maksimal udnyttelse af byens plads til gavn for borgere og vores stærke foreningsliv. Banerne kommer til at skabe aktivitet, glæde og liv på Hospitalsgrunden, som omdannes til byens nye kvarter fra 2027 og frem,” siger han.

    De grønne padelbaner er placeret på den tidligere tennisbane på Hospitalsgrunden nær hjørnet af Nordre Fasanvej og Nyelandsvej. Frederiksberg Kommunes stærke fokus på at understøtte lokale foreninger betyder, at de fleste tider vil være forbeholdt foreningerne på Frederiksberg samt hospitalets idrætsforening.

    Og især styrkelsen af det lokale foreningsliv glæder formand for Kultur- og Fritidsudvalget Lotte Kofoed (SF):

    ”På Frederiksberg har vi en ambition om at skabe et rigt og mangfoldigt kultur- og fritidsliv. De to nye padelbaner er et rigtig godt løft til byens idrætsliv og kommer især medlemmerne i vores engagerede lokale idrætsforeninger til gode. Det glæder mig, at de nu står klar til brug!”

    Det er muligt fra dags dato at booke padelbanerne via kommunens hjemmeside.

    Fakta om Frederiksbergs nye padelbaner

    • Padelbanerne kan bookes via pay and play på Frederiksberg Kommunes hjemmeside
    • Åbningstider:
      Mandag – fredag kl. 7-19. 
      Lørdag og søndag kl. 9-18.
    • Pris for pay and play:
      Kr. 220,- i tidsrummet kl.7-9 og 15-19 på hverdage samt kl.9-18 I weekender.
      Kr. 150,- I tidsrummet kl.9-15 på hverdage.
    • Padelbanerne er opført i samarbejde med Region Hovedstaden og anlægsarbejdet er udført af padelleverandøren Vipadel.
    • Frederiksberg Kommune er ansvarlig for driften af padelbanerne. Kommunens city-assistenter vil foretage løbende rundering af banerne.