Forslaget til Frederiksberg Bystrategi 2024 var i høring fra 1. december 2023 til 26. januar 2024. I tilknytning til høringen afholdt Frederiksberg Kommune fire byvandringer, der satte fokus på hovedtemaerne i bystrategien:
1. Byen i byen
Rute: Hovedbibliotektet, Skolen på Grundtvigsvej, Gammel Kongevej, Frederiksberg Allé, Betty Nansen Teatret, Riises Landsted på Allégade.
Frederiksbergs særlige identitet i mødet mellem storbyens bebyggelser, hyggeligt landsbyislæt og grønne kvaliteter. Frederiksberg er præget af et levende by- og butiksliv, et aktivt kultur- og fritidsliv samt byrum, kulturarv og arkitektur af høj kvalitet.
2. Tryg og blandet by
Rute: Delehusene, Søndermarken, Nordens Plads, Betty Nansens Allé, Medborgercenteret.
Bykvarterer og byrum, der understøtter fællesskaber samt almene boliger for alle på tværs af alder, indkomst og andre forskelle. Frederiksbergs byrum skal opleves trygge, inkluderende og æstetiske, og de skal give mulighed for aktiviteter, bevægelse og fællesskab for alle generationer.
3. Grøn og klimavenlig by
Rute: Aksel Møllers Have, Langelands Plads, Skolen på La Cours Vej, Frederiksberg Forsyning, Lindevangsparken, P. G. Ramms Allé, Lindevangsskolen.
Rekreativ regnvandshåndtering og biodiversitet, der beriger byrummet og gør byen grøn og sund at færdes i. Frederiksberg vil være forgangskommune, når det handler om grøn byudvikling, klimaløsninger og en CO2 neutral by, der er uafhængig af fossile brændsler.
4. Vidensby med udsyn
Rute: Forum, Rolighedsvej Bycampus, Københavns Universitet & Landbohøjskolens Have, CBS Solbjerg Plads, Station Howitzvej 30.
Uddannelses- og forskningsinstitutioner, iværksættermiljøer og campusområder, som markerer sig i byens rum. Frederiksberg Kommune vil styrke uddannelses- og forskningsinstitutionernes rolle i byen og sørge for, at de integreres endnu bedre med resten af byen. Der skal skabes sammenhæng på tværs af vidensmiljøer, erhvervsliv og campusområder, og Frederiksberg skal være en attraktiv base for studerende og forskere.